SVE O FESTIVALU ROCK@EXIT: Satnica, mapa i cena karata! (FOTO)

Koncert zvezda večeri, grupe "Queens Of The Stone Age" počinje u 22.30 časova, a ako danas kupite ulaznicu koštaće vas 1.499, a sutra 2.499 dinara

Na Petrovaradinskoj tvrđavi se u sredu, 11. juna održava festival "Rock@Exit", na kojem će kao hedlajner nastupiti američki bend "Queens Of The Stone Age". Program počinje u 18.20 časova, a ulaznice će na dan festivala koštati 2.499 dinara. 

Satnica:

18.20 - Repetitor

19.10 - Ritam nereda

20.00 - Eyesburn

21.05 - Partibrejkers

22.30 - Queens Of The Stone Age

Organizatori pozivaju sve posetioce festivala da na Tvrđavu dođu odmah po otvaranju kapija jer ih pored nastupa sjajnih bendova i lepog vremena očekuje i niz zanimljivih dodatnih sadržaja, poput "Art marketa", izložbe instalacija studenata Akademije umetnosti iz Novog Sada i mnogih drugih iznenađenja.

Fondacija Exit poziva ljubitelje muzike da ponesu paštete, sardine, mesne nareske i drugu konzerviranu hranu i učestvuju u zajedničkoj akciji za pomoć ugroženima u poplavama. Na samom ulazu na festival, odmah pored pulta za prodaju karata, biće smešten humanitarni štand, gde će svi posetioci od otvaranja ulaza pa sve do 22 časa moći da ostave svoju donaciju. Sva prikupljena pomoć namenjena je žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci!

U prodaji su ulaznice po ceni od 1.499 dinara. Na dan festivala karte će koštati 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako onlajn, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj "Gigstix" prodajnoj mreži još danas, dok će sutra moći da se kupe na ulazima na festival.

(Telegraf.rs)