Stromae na naslovnici magazina “Time out” kao čovek sa dva lica

Na fotografiji na kojoj je jedna polovina njegovog lica našminkana i sa perikom, Stromae je predstavljen uz naslov "najpoznatija pop zvezda na svetu za koju još niste čuli"

Belgijska zvezda Stromae, pozirao je za naslovnicu njujorškog izdajanja čuvenog magazina "Time out". Na fotografiji na kojoj je jedna polovina njegovog lica našminkana i sa perikom, Stromae je predstavljen uz naslov "najpoznatija pop zvezda na svetu za koju još niste čuli".

Opisujući muziku novinar "Time outa” piše da je njegov LP "Racine Carrée" dostigao platinasti tiraž, i to osam puta samo u Belgiji, da je bio prvi na svim evropskim listama po nekoliko nedelja i da je u Francuskoj prodat u više od 1,5 miliona kopija.

- Njegova muzika je neverovatno pevljiva, stvorena za ples, ima zapanjujuće elektro bitove, a peva o stvarima koje su sve osim jednostavne. Peva samo na francuskom malo o teškim bolestima, o sidi, problematičnim roditeljima i ostalim temama koje su inače rezervisane za kantri muziku ili emo bendove - stoji u najavi.

Zvezda u usponu Stromae nastupiće na glavnoj bini "Exit" festival u četvrtak, 10. jula.

(Telegraf.rs)