EXIT: Još dva dana do kraja akcije 5+1(FOTO)

Rok za kupovinu ulaznica u okviru akcije "Nemaš kartu? Imaš prijatelje" ističe u petak, 6. juna u ponoć

Akcija "Exita" pod nazivom "Nemaš kartu? Imaš prijatelje!", traje još svega dva dana, do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za "Exit" ili "Exit avanturu" dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a u okviru "ExitAid" programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u zvanične fondove za ugrožene od poplava.

Pored toga, svi u društvu dobijaju po kartu za "Rock@Exit" festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa "Queens Of The Stone Age" kao hedlajnerima, uz uslov prethodne registracije.

Cena ulaznice za "Exit" iznosi 5.990 dinara, a za "Exit avanturu" 6.990 dinara. Pored pružene pomoći žrtvama poplava u našoj zemlji i regionu svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za "Rock@Exit" festival. Registracija za "Rock@Exit" počinje u subotu 7. juna od 14 časova i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59 časova putem sajta www.gigstix.com/qotsa.

Ulaznice mogu da se kupe onlajn, putem sajta www.gigstix.com kao i na prodajnim mestima "Exita", čiji spisak je dostupan OVDE.

(Telegraf.rs)