Dub FX sa novim "lajv" konceptom na Exitu

Australijski muzičar će na svom nastupom na Petrovaradinskoj tvrđavi koristiti erkusije, trube i još akustičnih instrumenta koji bi trebalo, da se idealno uklope uz njegov bitboks

Australijski muzičar Dub FX će na Petrovaradinskoj tvrđavi predstaviti svoj treći studijski album, ali i potpuno nov koncept svog nastupa u četvrtak, 10. jula u okviru X-Bass programa glavne bine "Exit" festivala. Tu su perkusije, trube i još akustičnih instrumenta koji bi trebalo, da se idealno uklope uz njegov bitboks.

- Sa mnom dolazi muzičar po imenu Endi V. Znamo se godinama, svojevremeno smo zajedno radili džez svirke. On svira saksofon, klavijaturu i peva bek vokale. Istovremeno, sve to snima uživo i propušta kroz lup mašinu mešajući sve sa mojim vokalima. Tu, na licu mesta, dok smo na sceni. Sa nama je i Kejd, moj menadžer inače. Malo skrečuje ali i peva prateće vokale. Spremam i odličnu video produkciju koja će ceo šou podići na jedan viši nivo – kaže Dub FX.

On je početkom godine objavio novi album "Theory of Harmony", ali kaže da već ima nove ideje koje pretvara u muziku koju će prikupiti na jedno mesto i objaviti naredne godine.

(Telegraf.rs)

Teme