DARA BUBAMARA: Verica Rakočević je zla žena, pljuje me jer sam mlada i uspešna! (VIDEO)

- Ja sam na tim fotografijama bila savršena, a Verica ne razume šta ja nosim, ona je kreirala za staru Jugoslaviju, za penziona lica i ne može da komentariše kako se ja oblačim - nije štedela reči ljuta pevačica

Dara Bubamara nije oprostila Verici Rakočević komentare "da žene sa kratkim nogama i velikom zadnjicom ne treba da nose usko", koji su bili na račun folkerkinog izgleda, te je bez dlake na jeziku oplela po poznatoj kreatorki.

Naime, kada je na nju došao red da ocenjuje odevne kombinacije drugih javnih ličnosti, Dara nije imala milosti prema Verici, te se nije bavila "krpicama" već je odmah "prešla na stvar".

- Ona ne razume šta ja nosim, ona nikad nije čula za marke koje ja nosim, tako da mislim stvarno... Ona je žena koja je kreirala za staru Jugoslaviju, za penziona lica, ne može da razume kreacije koje ja nosim i ne može da komentariše mene da se ne oblačim dobro - rekla je ogorčena pevačica, kojoj je kreatkorka, izgleda, dirnula živac.

- Mislim da je veoma zla i da ne voli mlade i uspešne devojke, i ne znam na konto čega me je onako ispljuvala kada sam na tim fotografijama bila savršena - zaključila je Bubamara.

Ostale komentare Dare Bubamare na odevne kombinacije poznatih ličnosti pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)