GREŠKE U DOMAĆIM SERIJAMA: Giga iz Boljeg života stariji od sina samo 10 godina! (VIDEO)

Pehovi su se nizali i u kultnoj seriji "Srećni ljudi", gde se isti glumci pojavljuju više puta u različitim ulogama, dok u urnebesnoj komediji "Lude godine" Milan ima dva različita prezimena

Dok pojedinci potanko broje filmske greške koje su se potkrale Radošu Bajiću u seriji "Ravna gora", zaboravili su mnogo veće pehove koji su se našli u domaćoj kinematografiji tokom prethodnih godina.

Naime, u kultnoj seriji "Bolji život" Giga i Emilija Popadić su samo 10 godina stariji od svog prvog sina Saše, kojeg glumi Boris Komnenić.

Bez greške nije prošla ni serija "Srečni ljudi", gde su glumci igrali duple sporedne uloge, što je bilo više nego očigledno. Jugoslava Drašković se prvo pojavila u epizodi kao "pacijentkinja" na seansi kod Čarlija (Svetislava Goncića), a potom je zauzela mesto Dubravke Mijatović, kad je ova napustila snimanje.

U istoj seriji Predrag Milinković na početku igra poštara kod Šćepana Šćekića kojeg  igra Danilo Lazović, da bi ga kasnije publika upamtila kao batlera Sofronija kod Ozrena Soldatovića kojeg glumi Dušan Golumbovski.

U legendarnoj seriji "Lude godine" prijatelj Žike (Dragomir Bojanić Gidra) Milan kojeg igra Marko Todorović, na početku se prezivao Đorđević (tako mu se obraća direktor škole kojeg je igrao Stevo Žigon), dok je u nastavku serije nosio prezime Todorović.

(Telegraf.rs)