X FACTOR: Maja: Mnogo sam naučila od Željka, muzikom nameravam da se bavim i ubuduće (FOTO) (VIDEO)

"Bila sam tužna, bilo je ovo emotivno veče za mene, ali nisam imala negativnih emocija i misli. Želim puno sreće svim svojim kolegama u daljem toku takmičenja", rekla je ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa, koja je sinoć ispala iz takmičenja

Maja Novaković, kandidatkinja iz Željkove grupe napustila je takmičenje "X Factor", nakon borbe u duelu sa ženskim bendom "4U", kome je mentor Kristina Kovač. Naime, žiri je smatrao da je ženski bend "4U" imao bolji nastup, te odlučio da upravo njih zadrži!

- Žao mi je što se to desilo, Maja je jako dobar vokal, ali mora se ovako, rekla je Emina, dok je Kiki bio prilično iznenađen što je Maja ispala.

- Bila sam tužna, bilo je ovo emotivno veče za mene,  ali nisam imala negativnih emocija i misli.  Mnogo sam naučila od Željka Joksimovića i veoma mi je drago što sam imala priliku da se predstavim publici celog regiona. Srećna se vraćam svojoj porodici, a muzikom svakako nameravam da se bavim i ubuduće. Želim puno sreće svim svojim kolegama u daljem toku takmičenja! – rekla je ova talentovana devojka.

Da podsetimo, u dalji tok takmičenja prošli su: bend "Doktori", Lukijan Ivanović, Tamara Milanović, Haris Ćato, H2O, Aleksa Perović, Ilma Karahmet, Daniel Kajmakoski, Aleksandra Brković, bend 4U, a Aleksandra Sekulić pridružila se ostalim kandidatima nakon baražnog glasanja.

Ovoga puta produkcija je odlučila da vrati i Maida Hećimovića, budući da je i on imao veliku podršku publike u baražnom glasanju. Negov nastup videćemo u sledećoj epizodi ovog popularnog televizijskog formata.

Pogledajte nastup Maje Novaković u "X Factoru"

(Telegraf.rs)