SVE O LJUBAVI JOVANE I DANIJELA: Od seksa u štali, preko raskošnog venčanja, do optužbi za porodično nasilje (FOTO) (VIDEO)

Misica i pevač su se smuvali za vreme četvrtog serijala "Farme", venčali su se krajem septembra, uveliko su najavljivali prinovu, da bi se sve završilo Jovaninim šokantnim izjavama da ju je Alibabić tukao kao i da je on gej

Vest koja je uzburkla srpsku javnost jeste šokantna ispovest Jovane Nikolić koja je u svom saopštenju za medije istakla da ju je muž Danijel Alibabić fizički maltretirao, i navela da je on homoseksualac kao i da namerava da se razvede od njega.

U međuvremenu, crnogorski pevač se oglasio i naveo da će njegova supruga sve ove tvrdnje morati da dokaže na sudu.

Jovana i Danijel započeli su svoju romansu na "Farmi", gde su maltene odmah zaljubili. Tokom trajanja rijalitija ovaj par nije krio emocije a u nekoliko navrata čak su imali i seks na imanju u Lisoviću, što su zabeležile i kamere.

Misica i pevač bili su nerazdvojni tokom čitavog trajanja "Farme". Tamo je Danijel i zaprosio manekenku, što su kolege farmeri pozdravili gromoglasnim aplauzom i ovacijama, ali i velikim slavljem koje upriličeno u njihovu čast.

Budući da su vodili ljubav u više navrata, Jovana je čak posumnjala da je trudna. Jednom prilikom, dok su bili u krevetu, misica je optužila pevača jer je smatrala da je ne podržava.

- Uopšte ne želim da razmišljam o tome, zato što izgleda kao da me uopšte ne potresa i da sve junački podnosim. Ako bude bilo (trudnoće), veruj mi da uopšte neću uživati u tome – rekla je svojevremeno Jovana, koja je u svom saopštenju odbacila tvrdnje da je trudna.

Iako je sve delovalo idilično u vezi Jovane i Danijela, prva koja je donekle posumnjala u njihovu romansu jeste Stanija Dobrojević. Starleta i bivša učesnica "Farme" rekla je otvoreno Alibabiću da je dobila informaciju da je on homoseksualac i da koristi Nikolićevu kao paravan.

- Imam informaciju iz spoljnog sveta da se možda piše i šuška da tvoja i Jovanina veza nije iskrena i da ti je Jovana paravan... Poštujem gej populaciju, imam jako puno prijatelja koji su gej. Poštujem svačije opredeljenje, seksualnost. Respekt za to. Ako si gej, budi gej. Ako je neko gej i koristi žensko za paravan, to je za mene zlo – rekla je Stanija Danijelu dok su bili na "Farmi".

Pogledajte razgovor starlete i pevača

Nekoliko meseci nakon završetka "Farme", Jovana i Danijel su se venčali u Podgorici. Na slavlju je prisustvovalo stotinu zvanica, među kojima su bili i nekadašnje kolege farmeri Filip Mitrović, Daria Stanojević, Sulejman Memo Haljevac kao i drugi učesnici ovog rijalitija.

Posle svadbe, Jovana i Danijel pojavljivali su se na brojnim događajima i emisijama, i ništa nije ukazivalo da je ovaj bračni par u krizi. Da podsetimo, oni su nedavno prisustvovali na tradicionalnoj dodeli nagrada magazina "Hello", gde su pred fotografima pozirali nasmejani i zagrljeni.

Takođe, pre izvesnog vremena gostovali su u emisiji "Narod pita" gde su takođe delovali kao skladan par.

Pogledajte insert iz emisije "Narod pita" gde su gosti bili Jovana Nikolić i Danijel Alibabić

Međutim, mediji su ovih dana krenuli sa spekulacijama da ipak nešto nije u redu sa brakom nekadašnjih farmera, što je na kraju i sama Jovana Nikolić potvrdila svojim saopštenjem. Šta će dalje dešavati, videćemo u narednom periodu.

(Telegraf.rs)