Kako da imate liniju kao Seve (FOTO)

Marko Popa, lični trener hrvatske muzičke zvezde, istakao je da pevačica naporno vežba tri puta nedeljno, a da uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vežbanja

TRENING,TRENING I SAMO TRENING! Marko Papa, fitnes trener Severine Vučković, otkrio je kako ova hrvatska muzička zvezda održava svoju zanosnu liniju. On je za portal Zadovoljna.hr rekao da se ključ nalazi u vežbanju i da se tako i nakon tridesetih bedra mogu održati u formi i bez celulita.

Način na koje Severina priprema svoje telo za naporne scenske nastupe leži u funkcionalnom treningu koji je usmeren na jačanje snage mišića i postizanje kondicione izdržljivosti. Njegov rezultat je izvrsna telesna forma s pažnjom usmerenom na izdužene i čvrste mišiće bedara.

Seve već duže vreme praktikuje odlazak na treninig tri puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera Marka Pape, a uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vežbanja.

Na prvom mjestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (3 uzastopne vežbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se izmjenjuju čučanj, sklek i skok).

Svaku pojedinačnu vežbu potrebno je izvesti u tri navrata po deset ponavljanja, Marko ističe kako spomenuti trening u rekordnom roku daje rezultate čak i ako se do sada niste kontinuirano bavili sportom.

(Telegraf.rs / Izvor: Zadovoljna.hr)