KO ĆE KOME: Sestra Bobija Brauna prodala fotke mrtve Vitni!

Tabloid "Nešnal enkvajerer" objavio fotku pop dive, koja je sahranjena u omiljenoj ljubičastoj haljini, sa nakitom vrednim 500.000 dolara

Američki tabloid "Nešnal Enkvajer" šokirao je javnost, pošto je na naslovnoj strani objavo fotografije leša pevačke dive Vitni Hjuston! Glavna osumnjičena za  prodaju fotografije leša  je Tina Braun, sestra Vitninog bivšeg supruga Bobija Brauna

Fotografija je snimljena u pogrebnom centru u rodnom gradu pevačice, gde je kovčeg sa telom bio izložen tokom velike komemoracije održane prošlog vikenda, na kojoj su se od Vitni oprostili porodica i prijatelji.

Tabloid je objavio da je Vitni sahranjena u omiljenoj ljubičastoj haljini, sa nakitom vrednim 500.000 dolara i da je imala zlatne baletanke. 

Ovo nije prvi put da "Nešnal Enkvajer" necenzurirano objavljuje leševe na naslovnici. To uradili i sa telom Majkla Džeksona i lešom Elvisa Prislija.

Glavna osumnjičena za  prodaju fotografije leša  je Tina Braun, sestra Vitninog bivšeg supruga Bobija Brauna. Tina je jednom već imala sličan incident - 2005. godine je istom američkom tabloidu prodala priču o Vitninoj borbi s ovisnošću, a ovih dana im je dala i veliki intervju u kojem još jednom podsetila na narkomanske probleme pevačke dive.