Anđelina i Bred planiraju da kupe kuću u Istri

Rade Šerbedžija se nada da bi slavni par mogao da mu bude u najbližem komšiluku

Slavni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit planiraju da kupe kuću u Istri, pišu hrvatski mediji. I sama Anđelina je prilikom dolaska u Hrvatsku na premijeru svog filma "U zemlji krivi i meda" rekla da Bred gleda nekretnine po susednoj zemlji, a njihov veliki prijatelj glumac Rade Šerbedžija izjavio je da bi bio najsrećniji kad bi kupili kuću u njegovom komšiluku. To bi i moglo da se desi, jer par razmišlja da kupi kuću u blizini Barbarige, na području Dragonere.

- Anđelina Džoli je naša porodična prijateljica. Lenka i ja se družimo sa njom već dugo, kao i sa mnogim drugim umetnicima. Godinama smo živeli u Americi, a smatram da je misija svih onih koji rade sa poznatim umetnicima svih profila i promovisanje svoje zemlje. Tako je naša "misija" da dovedemo u Istru i u Hrvatsku što više poznatih - rekao je Rade Šerbedžija za "Glas Istre", i dodao da je Anđelina ozbiljno zainteresovana da tamo pronađe svoj mir, daleko od očiju javnosti, stresa Holivuda i objektiva fotoreportera. Anđelina je bila oduševljena i Brionima.

- Rekla je da je to raj na zemlji, ostrvo neopisive lepote, idealno mesto za odmor i opuštanje, mesto gde se deca nesmetano igraju, plivaju, skaču, što na drugom mestu ne bi mogli - naveo je Šerbedžija.

(Telegraf.rs)