Bojana Stojković sa sinom napustila Srbiju!

Manekenka je odlučila da neko vreme boravi u Cirihu kod sestre Maje, dok se ne slegne prašina oko razvoda sa Vladimirom Stojkovićem

Manekenka Bojana Rajić napustila je Srbiju i sa svojim sinom Lavom otišla kod sestre u Švajcarsku! Bojana će u Cirihu ostati sedam dana i vratiće se kada se slegne prašina oko razvoda od fudbalera Vladimira Stojkovića.

Manekenka je nedavno skinula Vladimirovo prezime i vratila svoje devojačko, a u Cirihu će dočekati ročište za razvod. Bojana je tokom cele medijske prašine oko razvoda bila uzdržana, te nije davala nikakve komentare, niti pljuvala po bivšem suprugu. U stilu pravih dama, Rajićeva je pustila Vladimira da je pljuje po medijima, a nije komentarisala ni njegovu novu devojku Dejanu Živković.

Podsetimo, Bojana i Vladimir odlučili su da se razvedu u julu mesecu ove godine, a kao razlog naveli su da je ljubav nestala. Ipak, dugo se spekulisalo ko je koga prevario, te je u medije dospela informacija da je Bojana varala Vladimira sa predsednikom "Zvezde", da bi se ipak ispostavilo da Stojković ima devojku, Dejanu Živković, sa kojom uživa u idiličnoj vezi.

(A. Č./ Story.rs)