JELENA KIKIĆ: Volim zrele i šarmantne momke, nisam bila s Troickim! (FOTO) (VIDEO)

Nikad nisam potvrdila da sam bila sa Viktorom u vezi. Nedavno sam izašla iz duge veze i trenutno sam fokusirana na karijeru, kaže mlada voditeljka i manekenka

Manekenka i voditeljka Jelena Kikić pobedila je sa 16 godina na Izboru za najlepšu Subotičanku. Od tada počinje da se ostvaruje njen san. Sa modnom agencijom "Fox", mlada manekenka putuje svetom i radi najveće revije širom Evrope i Azije. Ipak, njena ambicija i ljubav prema novinarstvu pobeđuje i Jelena postaje voditelj nekoliko gledanih emisija. Diplomirani je novinar, trenutno vodi emisiju "Vino i vinogradarstvo", a mediji su je, kako kaže, neosnovano dovodili u vezu s teniserom Viktorom Troickim.

- Da si me to pitala pre nekoliko godina, verovatno bih imala poduži spisak da ti navedem. Mislim da imam dosta sreće u životu i da mi se stvari slučajno nameste. Nedavno sam imala priliku da se oprobam u glumi, u seriji "Budva na pjenu od mora", gde sam imala manju ulogu. Epizode će biti prikazane krajem oktobra i mislim da sam se lepo snašla u tome. Glumim manekenku avanturistkinju koja često zapada u probleme. Mogu da kažem da su mi se mnoge situacije desile i u stvarnom životu.

(A. Čanović)