Selma Hajek stigla u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Poznata holivudska glumica je sa ćerkom Valentinom sletela u 14:15 na Aerodrom "Nikola Tesla" i uputila se u "Pinkov" studio u Šimanovcima, gde će tokom narednih pet nedelja snimati film "Everly"

Holivudska glumica Selma Hajek je  sa petogodišnjom ćerkom Valentinom doputovala u Beograd, gde će snimati svoj novi film "Everly" američkog reditelja Džoija Linča. Latinoamerička lepotica je sletela je u 14.15 časova privatnim avionom na aerodrom "Nikola Tesla". Vidno raspoložena u opuštenom letnjem stajlingu, sa šeširićem na glavi, Selma je ušla u crni kombi koji ju je čekao odmah ispred ulaza.

Selmu su na aerodromu sačekali ljudi iz domaće producentske kuće "Work In Progress", a kako saznaje Telegraf, glumica je pravo sa aerodroma otišla u "Pinkov" studio u Šimanovcima, gde će obići set i studio u kojem će se mahom ekranizovati ovo horor ostvarenje. Lepu glumicu čekalo je mnogobrojno obezbeđenje u civilu, a jedan "Audi" i dva kombija stajala su ispred samog ulaza, kako bi Selma mogla odmah da napusti aerodrom. 

(A. Č./ V.Đ.)