PLANET ROCK: Bad Copy i Kevin Saunderson 30. avgusta na festivalu u Novom Sadu

Glavne zvezde prvog Planet Rock festivala biće jedan od pionira Detroit tehna, veliki Kevin Saunderson, i beogradska hip-hop supergrupa "Bad Copy"

Muzičko-filmski festival PLANET ROCK nastao je u saradnji festivala Cinema City i organizacije HNS Creative. Vizija ovog projekta jeste da kroz originalnu filmsku i muzičku platformu generiše okvir za pozicioniranje Novog Sada kao novog, kreativnog i zabavnog centra koji podstiče alternativne i napredne stvaraoce.

PLANET ROCK okrenut je lokalnoj zajednici s ciljem da skrene pažnju na kvalitetne prostore i sadržaje koje nudi jedna od najatraktivnijih novosadskih gradskih zona u regionu.

Program je prilagođen svim pokretima koji su pronašli svoj dom u ovom delu Novog Sada, a glavne zvezde prvog Planet Rock festivala biće jedan od pionira Detroit tehna, veliki Kevin Saunderson, i beogradska hip-hop supergrupa "Bad Copy".

Promotivna cena ulaznica počinje u sredu, 14. avgusta, tačno u podne i iznosiće 490 dinara, a samo najbrži će imati priliku da dođu do njih po ovoj ceni. Pretprodajna cena iznosiće 690 dinara, dok će ulaznice na dan biti skuplje i iznositi 990 dinara. Svi koji žele da kupe ulaznice, moći će da dođu do njih onlajn, putem veb-sajta www.gigstix.com. Takođe, ulaznice će biti dostupne u Novom Sadu, na GigsTix prodajnim mestima - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60).

(Telegraf.rs)