Ovo je video zbog koga je napadnuta Karleuša! (VIDEO)

Nakon odrađenog snimka koncerta iz vazduha, vlasnik "Heli" produkcije Danijel Rakonjac neuspešno pokušao da naplati od Jelene Karleuše preostalih 3.300 evra za odrađeni posao

Kontroverzni koncert pevačice Jelene Karleuše, nakon kojeg je u javnosti izbio pravi "rat" pomenute pevačice sa medijima, odrađen je u vrhunskoj tehnologiji. Kao takav, podrazumevao je i snimanje iz vazduha, pa je producent njenog koncerta ovaj posao poverio firmi "Heli" produkcija.

Ova firma je ovaj posao odradila, ali očigledno, nakon odrađenog posla došlo je do nesporazuma sa producentima i samom pevačicom, pa je vlasnik Danijel Rakonjac pokušao da naplati svoja potraživanja.

- Dug je najpre bio 3.800 evra, oni su platili 500, pa je ostalo 3.300 evra koje je trebalo da plate, ali su me uporno izbegavali - rekao je vlasink "Heli" produkcije.

Podsetimo, večeras su pripadnici MUP-a uhapsili Rakonjca nakon prijave Karleuše, jer ga je pevačica optužila za ucenu i iznudu. Nakon njegovog hapšenja i Kareluša je završila u prostorijama beogradske policije kako bi se do kraja istražio ceo ovaj slučaj.

Inače, snimak koncerta koji je uradila "Heli" produkcija se nalazi na zvaničnom sajtu ove firme.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)