IZ VENČANICE U CRNINU: Sve o tragičnoj ljubavi Goge i Igora!

Par se upoznao početkom godine preko Nebojše Bojovića (brat od strica Luke Bojovića). Nakon tri meseca zabavljanja već su se venčali, a onda je tragična sudbina umešala svoje prste

Goga Sekulić nakon samo dva meseca braka izgubila je svog supružnika Igora Ramovića, koji je nakon kraće i teške bolesti preminuo u Nemačkoj. Telegraf otkriva manje poznate detalje njihovog upoznavanja, zabavljanja koje je rezultiralo venčanjem i tragedije koja se desila posle samo dva meseca zajedničkog života.

Prema rečima njihovih prijatelja koji i dalje ne veruju šta se desilo, Igor je bio "prava duša od čoveka". Sahrana će biti održana u Beogradu, a Sekulićeva trenutno sređuje papire kako bi telo pokojnog supruga prebacila iz Nemačke u srpsku prestonicu.

Par se upoznao početkom godine, preko Nebojše Bojovića (brat od strica Luke Bojovića), a ne zadugo su svoju ljubav podelili sa javnošću i to zajedničkim pojavljivanjem na jednoj pres-konferenciji, dok su mnogi Igora doživeli kao samo još jednog dečka Goge Sekulić. Zapravo, ljubavna romansa nije bila ni blizu površnoj, štaviše, nakon tri meseca veze ovaj par je odlučio da stane na ludi kamen i ljubav nastavi pod istim krovom.

Sekulićeva se poslednjih mesec dana borila sa teškom situacijom i nije slutila da će ishod biti tragičan, te je i poslednje momente provela sa svojim suprugom, koji joj je, kako je izjavila za "Alo", preminuo na rukama.

Detaljnije o tome ko je bio Igor Ramović pročitajte OVDE.

(J. J.)