MILICA PAVLOVIĆ: Muškarci zbog mene raskidaju sa devojkama (FOTO) (VIDEO)

Mladoj pevačici je voditeljka Ena Popov u emisiji "Tačno u podne" pročitala zanimljivu priču devojke koja je jednom prilikom sa dečkom bila u "Grandovoj" emisiji, u kojoj je nastupala atraktivna zvezda "Granda"

Mlada pevačica Milica Pavlović gostovala je u emisiji "Tačno u podne" Televizije "Pink", gde je odgovarala na razna pitanja gledalaca. Tokom trajanja programa, voditeljka Ena Popov joj je, između ostalog, pročitala priču koju je poslala jedna devojka preko društvenih mreža.

- Ja sam sa svojim dečkom bila u studiju "Granda", gde si premijerno otpevala numeru "Tango". On je toliko gledao u tebe da sam otišla na drugu stranu, gledajući da li će primetiti da me nema. Punih deset minuta on je snimao tvoj nastup i gledao ga na telefonu, i tek je posle video da me nema. Umesto da je počeo da me traži, on je mirno ostao tamo dok se "Grand" nije završio. On je posle izašao i ja sam izašla, udarila sam mu tri-četiri šamara. Dobio je niže od obraza udarac i šut-kartu od mene - stoji u pismenom izdanju gledateljke.

Pevačica nije verovala šta joj je voditeljka pročitala, odgovorivši:

- Žao mi je što se to izdešavalo. Ja sam sada kao ono "hoćeš da raskineš sa dečkom" - rekla je pevačica Eni Popov, koja je navela da nije u vezi i da će tu informaciju obelodaniti u javnosti.

(Telegraf.rs)