INNA ZA TELEGRAF: Prija mi što me porede s Rijanom i Lejdi Gagom! (FOTO) (VIDEO)

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal seksepilna rumunska pevačica govori o za nju nezaboravnim nastupima u Srbiji, kao i tome šta misli o našoj muzici

Rumunska pevačica koja je uveliko ostvarila svetsku popularnost jeste INNA. Ova 26-godišnja muzička zvezda je krajem marta ove godine objavila svoj novi album pod nazivom "Party Never Ends" (koji je treći album po redu) i na kome se nalaze, sada već hit numere "INNdiA", "More Than Friends","Spre Mare" i"Be My Lover".

U ekskluzivnom intervjuu za Telegraf, ova seksepilna pevačica iz Rumunije govori o svojim nastupima u Srbiji, kada će ponovo posetiti našu zemlju, šta misli o srpskoj muzici, kao i tome kako reaguje kada je porede sa Rijanom i Šakirom.

Da podsetmo, INNA se pojavila se na muzičkoj sceni 2008. godine, kada je izbacila svoj prvi album "Hot".

Njen prvenac, na kome su se našle hit-numere poput "Amazing", "Sun Is Up", "Hot", "Love", "Deja Vu", je sjajno prihvaćen, kako u njenoj domovini tako i u inostranstvu. Tri godine kasnije, INNA objavljuje i drugi album "I Am The Club Rocker" i imao je više nego dobre kritike.

Kao što smo naveli, poznata rumunska pevačica je početkom marta izbacila najnoviji album "Party Never Ends", na kome se svakako izdvajaju hitovi "INNdiA" i "More Than Friends", koji je izvela sa poznatim reperom Dedijem Jenkijem. 2014. godine planira da objavi svoj novi album "Soy LatINNA":

INNA je takođa izuzetno popularna i u našoj zemlji, a nastupala je na festivalu "Egzit" i u beogradskom Ekspo centru, gde je održala koncert za pamćenje.

(V. Đorđević)