SPEKTAKL GODINE: "Depeche Mode" bacili u trans 30.000 ljudi na Ušću! (FOTO) (VIDEO)

Uz savršeno ozvučenje, i sjajno raspoloženu publiku, popularni engleski bend je u Beogradu održao fantastičan koncert i tako se "odužio" domaćim fanovima koji su predugo čekali na njihov prvi nastup u Srbiji

KONAČNO! Posle toliko godina čekanja, "Depeche Mode" su nastupili u Beogradu i očekivali smo spektakl jer nas ništa manje ne bi zadovoljilo, i to smo i dobili. Dejv Gahan, Martin Gor i Endi Flečer su pred više od 30.000 fanova održali fenomenalan koncert na Ušću, a kada se svirka koja je trajala dva sata i petnaest minuta završila, svi su se pitali kad pre prođe... hoćemo još.

Prvo, ovo je bio sigurno najbolji koncert nekog stranog izvođača na Ušću, a drugo, ovakvo ozvučenje, bez ikakvog preterivanja nismo nikada čuli u Srbiji! I treće, Dejv Gahan je bog! Zbog njega su žene u publici plakale, štipale se za obraze pokušavajući da se uvere da ga zaista gledaju na bini. Njegova harizma je ogromna, čovek jednostavno ima "ono nešto" što vas tera da skačete na njegov znak ili mašete rukama dok ne dobijete kostobolju.

Vredelo je čekati i... hoćemo još.

(A. Novaković)