Ceca zbog separea za Veljka zabranila Miliju da nastupi?

Nakon što njen sin nije mogao da dobije centralni separe u jednom prestoničkom klubu, pevačica je, navodno, od svog prijatelja tražila da u pomenutom lokalu ne nastupi

Foto: Telegraf

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović navodno je tražila od Aleksandra Milića Milija i benda "Miligram" da ne nastupe u jednom beogradskom klubu, jer njen sin u tom lokalu nije mogao da dobije separe koji je želeo.

Naime, kako piše dnevni list "Alo", "incident" se dogodio u sredu 8. maja.

- Kao i svake srede kada nastupa u klubu, grupa "Miligram" je trebalo da zabavlja goste, ali je došlo do problema. Kako sam čuo, Svetlana Ražnatović je zahtevala da njen sin Veljko dobije centralni separe. Ali, kako to u trenutku kada je zvala nije bilo izvodljivo, ona je pobesnela i, očigledno, rešila da uzme stvar u svoje ruke. Kontaktirala je sa svojim prijateljem Milijem i zahtevala da oni te večeri ne izađu na binu i ne nastupe - kaže neimenovani sagovornik ovog dnevnog lista i nastalvja:

- Čitava dva sata trajala je pometnja jer je Mili, očigledno želeći da posluša svoju prijatejicu, odbijao da nastupi. Ipak, oko pola tri je, kako se priča, dobio poziv od "mnogo bitnijih ljudi", te je tada bio prinuđen da izađe na binu. Frka je izbila oko tog separea koji Veljko nije mogao da dobije, ali za njega je svakako nađeno drugo mesto.

Ceca Ražnatović je kao komentar na ove navode kratko rekla: "Nemojte me više zvati zbog tih stvari", dok je PR služba Milića bila bez komentara.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)