ZVEZDE GRANDA: Prekinuta emisija zbog nestanka struje, ispala Katarina Didanović!

Usred proglašenja pevačice koja napušta takmičenje, Elektrodistribucija isključila struju "Avala filmu"

Sinoć je u toku emitovanja emisije  "Zvezde Granda" celokupan kompleks TV studija na Košutnjaku ostao bez struje. Pred samo proglašenje takmičarke koja napušta dalji tok nadmetanja prenos je prekinut, a ponovo je izbačena Katarina Didanović, koja tek što se vratila u takmičenje putem baraža. Rekordan broj glasova u ovoj sezoni pristigao je do operatera koji su tehnički pratili glasanje.

Mali peh dogodio se pet minuta pre ponoći, pred samo proglašenje, kada je Elektrodistribucija, po preporuci Vlade Republike Srbije, isključila celokupni kompleks "Avala filma", u okviru kojeg se nalazi i studio televizije Pink, odakle se uživo prenosio šou-program.

- Došlo je do nenamerne greške Elektrodistribucije, koja je postupila prema naredbi Vlade Republike Srbije, ali nije uzela u obzir da se u jednom od studija "Avala filma" odigrava direktan prenos emisije "Zvezde Granda". Nakon naše intervencije, struja je uključena nakon 15 minuta, a onda je obavljeno i proglašanje. Još jednom se izvinjavamo gledaocima zbog ove nepredviđene situacije – saopštili su iz pres službe RTV Pink.

(Telegraf.rs/ Foto:  crvenitepih.com)