KUSTA UZVRAĆA UDARAC: Anđo, snimiću film o žrtvama u Iraku

Iziritiran izjavama Anđeline Džoli da bi Srbi trebalo da snime film o srpskim žrtvama, reditelj uzvraća da će se baviti žrtvama američke vojske na Bliskom istoku

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica , kojeg je Anđelina Džoli u izjavama  prozvala da snimi film o srpskim žrtvama, poručio je holivudskoj divi da će on, kako bi bili na istom talasu, snimiti film o žrtvama američke vojske u Iraku!

Iziritan njenim izjavama, Kusturica je podsetio oskarovku da se on u jednom od svojih filmova već bavio srpskim žrtvama i da bi rado poslušao njen savet, ali "da je malo zauzet".

- Evo, sad ću odmah da sednem i da napišem scenario za film o žrtvama američke vojske u Iraku! - bila je prva Kustina reakcija povodom izjave glumice i rediteljke filma "U zemlji krvi i meda" da Srbi imaju pravo da snime film o srpskim žrtvama i da ima puno divnih srpskih reditelja koji to mogu da urade, pominjući upravo Emira Kusturicu.

- Podsetiću i Anđelinu i sve koji se ne sećaju da sam ja snimio film o srpskim žrtvama "Život je čudo", koji govori o ljubavi između Srbina i Muslimanke - poručio je za Press nedelje u svom maniru slavni reditelj.

(Izvor: Press)