KARLEUŠA: Da nisam uspela, ribala bih WC šolje!

"Ne bi me čudilo da se Srbija podeli na Divu i Nanogicu, a najveću korist iz toga izvuče moj drug Aca Lukas. Jedno je sigurno, moj koncert će u produkcijskom smislu biti van konkurencije", rekla je popularna pevačica

Jelena Karleuša održaće  veliki koncert 15. jula na beogradskom Ušću. Pevačica je najavila i obećala neviđeni spektakl, u koji će uložiti dva miliona evra. U razgovoru za "Kurir", Karleuša je istakla da je ubeđena u uspeh.

- Verujem u uspeh zato što sam sigurna u kvalitet onoga što ću publici pružiti tog dana. Ne pravim ja bilo kakav koncert, to prepuštam našim estradnim seljankama i narodskim pevaljkama. Od mene niko ne očekuje jedan prst u uvo, a tri uvis! Ako me već zajedljivo porede s Madonom i Lejdi Gagom, taj kvalitet će i dobiti - rekla Karleuša, koja je istakla da će koncert na Ušću biti vrhunac njene karijere.

Na pitanje da li očekuje 100.000 ljudi na koncertu, Jelena je odgovorila:

- Narode, pljuni lažova koji tvrdi da je na Ušću ikada bilo 100.000 ljudi! Po statistici zvanične agencije, najviše karata prodali su Rolingstonsi - 55.000. Sve bajke koje ste godinama čitali bile su smišljene da vam operu mozak, da se stvori lažna slika ko su idoli svih nas.

(Telegraf.rs/Kurir)