Madona pevala na finalu superbola dok joj je brat beskućnik bio ispred stadiona!

Tokom nastupa kraljice popa na najvećem sportskom događaju u Americi, njen rođeni brat Entoni nalazio se na parkiralištu stadiona s grupom beskućnika

Madona  je u nedelju pevala na poluvremenu Superbola, najvećeg sportskog događaja u Americi, i oduševila milione gledalaca neviđenim performansom, dok je njen rođeni brat beskućnik za to vreme  bio na parkiralištu ispred stadiona. U Indianapolisu pop zvezdi je podršku pružio sadašnji dečko Brahim Zaibat, dok prema pisanju britanskih medija, njen brat beskućnik Enthoni Čikone nije mogao da uđe.

Madona već godinama ne komunicira sa bratom. Entoni je do stadiona, gde mu je nastupala sestra došao sa grupom ljudi iz Mičigena, gde živi u skloništu za beskućnike. Izlet je organizovala radio stanica KTL koja im je pružila priliku da osvoje novac. On je jedan od članova grupe "The Missfits'' i redovno se pojavljuje na toj rok stanici.

Entoni i članovi grupe zaputili su se prema "Lukas Oil" stadionu u nedjelju i učestvovali u raznim igrama i aktivnostima kako bi skupili novac. Nakon što su jednog od njih pitali da li je Entoni u bilo kom trenutku pričao o sestri, koja se u to vreme pripremala za najveći nastup u životu, otkrio je da je brat nije ni spomenuo.

Na putu prema stadionu Entoni je učestvovao u raznim izazovima i osvojio 183.75 dolara. Nije poznato koliko su članovi grupe potrošili na put koji su sami morali da plate.

 

(Izvor: 24 sata.hr)