Saša Popović u toku emisije vikao režiji: Konju jedan! (VIDEO)

Direktor "Grand produkcije" u emisiji "Narod pita" pred kamerama se razdrao na režiju zbog grešaka koje su pravili prilikom puštanja snimaka

Saša Popović opet je vodio rat sa režiserima svoje emisije "Narod pita". Čelnik "Granda"  ponovo je "odlepio" kada su tokom jučerašnje emisije u režiji četvrti put za redom napravili grešku i pustili pogrešan prilog. Pošto se neko vreme čekalo na pravi prilog, Popović je zapretio da bi neko mogao da dobije otkaz, pojavio se snimak, ali opet pogrešan. Tada je gazda povikao: Konju jedan!

Među mnogobrojnim gostima emisije "Narod pita", koju vodi Saša Popović bila je i Aleksandra Bursać, zbog čijih se snimaka čelnik Granda "izdrao" na režiju.

- Ne znam ko radi u režiji, ali izgleda da me bojkotuje - rekao je Saša nakon prvog pogrešnog snimka, a malo kasnije i dodao: - Sad ćemo videti da li ćemo davati otkaze i kome ćemo davati otkaze.

Zatim  je hteo da prikaže kako je izgledala i zvučala Aleksandra na audicijama za "Zvezde Granda" ali je režija ponovo pustila pogrešan snimak. Sale je na kraju ''pukao'' i viknuo režiseru: Konju jedan!

Izvor: Vestionline/ Foto: crvenitepih.com