IMITATORKA: Karleuša kupila iste čizme kao Rijana!

Samo nekoliko dana nakon što je pevačica sa Barbadosa pozirala u seksi obući, JK je brže-bolje kupila iste čizme i njima se pohvalila na Tviteru

Pevačica Jelena Karleuša je na svom Tviter profilu objavila fotografiju u novim "Prada" čizmama, ili nekim koje su verna kopija ovog luksuznog brenda, a koje je pre samo nekoliko dana promovisala Rijana, takođe putem ove društvene mreže.

Inače, Jelena važi za modnu ikonu koja vodi računa o svetskim trendovima, pa ni ovoga puta nije propustila priliku da oponaša Rijanu.

Popularna pevačica kaže za sebe da je ispred svoga vremena, mada sve češće dokazuje da u stvari samo kopira svetske zvezde - Lejdi Gagu, Kim Kardašijan, Madonu i druge.

Teško da je reč o slučajnosti, budući da ovo nije prvi put da Karleuša uzima ideje svetskih zvezda, što je, pored drugih, bio i slučaj sa Kloi Kardašijan.

Naime, Karleuša je sliku cipelarnika Kardašijanove postavila kao svoju, a nakon mnogobrojnih negativnih komentara, pevačica je naknadno slikala svoj plakar sa cipelama i objavila tu fotografiju na Tviteru.

(J. J.)