DOMAĆICA: Viktorija Bekam ustaje u šest, vozi decu u školu, sprema ručak posle posla!

Supruga Dejvida Bekama ispričala je da jedan dan u njenom životu uopšte nije glamurozan, kao i da je veoma naporno biti majka četvoro dece

Viktorija Bekam kaže da živi kao svaka druga zaposlena majka - svako jutro ustaje u 6.15 sati, vodi decu u školu, juri u kancelariju u kojoj provodi puno radno vreme, i nakon što sačeka decu posle škole, sprema im ručak i sa njima radi domaće zadatke.

Biti majka četvoro dece, uz to i uspešna žena u svom poslu, svakodnevno zahteva punu posvećenost i daleko je od glamuroznog i razmaženog života, otkriva Bekamovka za intimni dnevnik američkog izdanja "Harpers Bazara”.

Evo kako izgleda jedan dan u životu Viktorije Bekam:

Kada ustane u 6.15 sati, umije se i istušira, stavi hidratantnu kremu, mleko za telo i popije čaj od nane pre duplog espresa. Usput proveri mejlove (koji su stigli iz Amerike tokom noći).

Ima samo pola sata na raspolaganju pre nego što probudi decu u 7 sati. 

Dok im sprema doručak "gricka usput" hranu, a pre toga uzme voće. U 7.50 sa decom izlazi iz kuće. Pošto je reč o tri različite škole, Dejvid i ona se podele ko će ih razvesti.

Nakon toga sve se svodi na posao.

- Moj studio se nalazi u Batersiju (deo Londona, prim. nov). U ateljeu radi oko 80 ljudi, uključujući i šnajderke, komercijaliste. Volim da budem upletena u svaki aspekt proizvodnje i plasmana garderobe - kaže Bekamova.

(J. J./Izvor: Blic)