Zavirite u nova "Otvorena vrata" (FOTO)

Popularna serija emitovaće se od druge polovine aprila na "Prvoj televiziji"

Snimanje serije "Otvorena vrata" već uveliko traje u u prostorijama "Kombank Arene" i emitovaće se od druge polovine aprila na "Prvoj televiziji". Da podsetimo, glumačku ekipu čine Milan Lane Gutović, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Sofija Jović i ostali, koji će glumiti dobro poznate likove iz ovog popularnog komičnog ostvarenja.

Vrata stana porodice Anđelić i dalje će biti stalno otvorena i kroz njih će ulaziti komšije, prijatelji, prevaranti, udvarači, klijenti i usputni prolaznici - stvarajući od te kuće tranzicioni cirkus. 

- U našim odnosima ništa se nije promenilo, kao da smo imali pauzu od dvanaest dana. Međutim, zbog svega što se oko nas desilo, kao i zbog brojnih novina, pre svega novih likova, serijal će biti uzbudljiviji i bolji u svakom pogledu - rekla je Vesna Trivalić, koja je posebno zbog ove uloge u Srbiju doputovala iz Dubaija.

Novu muziku za seriju potpisuje Vasil Hadžimanov, ali je cela ekipa jednoglasno odlučila da sačuva staru najavnu špicu sa upečatljivom Bajaginom numerom koja je postala zaštitni znak emisije.

"Otvorena vrata" započeta su u ratno vreme, u Srbiji obeleženoj sankcijama, hiperinflacijom, nacionalističkim divljanjem, uvođenjem demokratije, ubijanjem demokratije. Naizgled eskapistička, serija je jasno obeležila duh vremena kroz humor čije se replike citiraju dan-danas.

(Telegraf.rs/izvor: B92)