PINK: Bata Zdravković "napao" Marka Đurovskog u emisiji Lee Kiš

Usred snimanja "Nedeljnog popodneva", folk pevač počeo je da vređa mlađeg kolegu, a potom je i fizički nasrnuo na njega. Svi u studiju ostali su zabezeknuti, da bi sam Bata otkrio da je u pitanju gluma

Pinkov studio u kojem Lea Kiš snima emisiju "Nedeljno popodne" umalo nije postao poprište žestokog sukoba i tuče. Glavni akter i inicijator "skandala" bio je pevač Bata Zdravković, koji je usred snimanja krenuo da psuje i da se fizički obračuna sa kolegom Markom Đurovskim.

Ipak, da do eskalacije sukoba ne dođe pobrinuo se sam Zdravković, koji je u jednom trenutku zaustavio nalet besa i dokazao da je ne samo dobar pevač, već i vrhunski glumac, pošto je čitav incident svesno inicirao zarad dobre šale. A zabezeknuta Lea Kiš tako je dobila "skrivenu kameru" uživo.

U emisiji koja će biti emitovana danas u 16.15 sati, Lea Kiš je pored Zdravkovića i Đurovskog ugostila i bivše učesnike "Farme" Dragicu Radosavljević Cakanu, Sandru Obradović, Bebi Dol, Tinu Ivanović, Biljanu Sečivanović, Sašu Jovanovića i Miloša Bojanića.

"Skandal" se dogodio pred kraj emisije, u trenutku dok su učesnici postavljali pitanja Milošu Bojaniću i Bebi Dol. Bata, koji je u prvom delu emisije imitirao Miloša, sedeo je na jednoj strani, tačno naspram Marka Đurovskog. Cela emisija vrcala je dobrim šalama i pozitivnom energijom, a u jednom trenutku Zdravković je, usred diskusije, skočio iz fotelje i krenuo da proziva Đurovskog:

Potom je iz režije saopšteno da snimanje ipak nije bilo prekinuto i da je čitav "incident" ovekovečen, tako da će ova današnja emisija verovatno imati enormnu gledanost.

(Telegraf.rs)