Milan Popović svakodnevno avionom leti do Severine!

Poznata pevačica je u splitskoj bolnici gde očekuje porođaj, a njen verenik je svakodnevno leti iz Beograda u Split da bi je posetio

Milan Popović, verenik slavne pevačice Severine, svakodnevno joj pravi društvo u bolnici u Splitu. I to ne bi bilo ništa čudno da do Splita ne stiže avionom iz druge države. Milan skoro svakog dana leti iz Beograda za Split jer jedino tako uspeva da pomori poslovni i privatni život i bude pored svoje drage koja odbrojava dane do porođaja.

Severini, osim Milana, u svakodnevne posete dolaze i mama Ana i menadžer Tomica, a o njenom zdravlju osim porodice i osoblja bolnice brine i 230.000 fanova koji pevačicu prate putem društvenih mreža. Upravo zbog njih, pevačica je postavila novu crno-belu fotografiju na Fejsbuku, na kojoj ispija kafu u porodilištu.

Hrvatski mediji pišu da je pevačica rekla da vreme u bolnici provodi tako što gleda stare Diznijeve crtane filmove i surfuje internetom. Osim crtaća glavna literatura joj je knjiga o odgajanju bebe koju je na poklon dobila upravo od svoj menadžera Tomice Petrovića.

Iako su se u medijima nekoliko puta pojavili natpisi o tačnom datumu porođaja, neki su pominjali i današnji dan kao potencijalni termin, Severinin menadžer Tomica Petrović je sve demantovao.

Navodno, porođaj je zakazan za 7. februar, datum koji je i samoj pevačici veoma važan, jer je tog dana rođen i njen otac.

(24.sata/Foto: Vesna Lalić)