NIKAD VRELIJA: Novi spot Milice Pavlović (VIDEO)

"Iako mi je prvi spot, nakon gledanja istog, mogu skromno reći da je urađen vrhunski, ali na publici je poslednja reč, pa se tako nadam da se pre svega njima dopada ", rekla je mlada zvezda "Granda" za Telegraf

Mlada pevačica Milica Pavlović snimila je dugoočekivani spot za pesmu "Pakleni plan", koji je juče premijerno predstavljen na njenom Jutjub kanalu. U novom video-materijalu atraktivna zvezda "Granda" pleni seksepilom, demonstrirajući energične igračke sposobnosti.

- Spot "Pakleni plan" je zahtevao dosta ulaganja vremena i truda. Hvala Bogu pa želi kvalitet, imam dobru produkcijsku kuću i dobre ljude kraj sebe, pa ti onda bude još veće zadovoljstvo da svoje ideje podeliš i realizuješ - rekla je Milica Pavlović za Telegraf, i dodala:

- Iako mi je prvi spot, nakon gledanja istog, mogu skromno reći da je urađen vrhunski, ali na publici je poslednja reč, pa se tako nadam da se pre svega njima dopada - istakla je zanosna zvezda "Granda".

Na pitanje da li će numera "Pakleni plan" postati veliki hit kao pesma "Tango", mlada pevačica je odgovorila:

- Imala sam tu sreću da mi prva pesma bude hit i da je "Tango" postala moja lična karta. Sa svakom novom pesmom se trudim da budem bolja i da napredujem. Volim ovo što radim i to publika sigurna prepoznaje - zaključila je Pavlovićeva, koja je zagonetno najavila malo iznenađenje u sledećoj emisiji takmičenja "Zvezde Granda".

Inače, Milica je za ekranizaciju nove numere svakodnevno trenirala u teretani kako bi izgledala besprekorno.

Spot je snimljen za 20 sati u KPGT-u, a režirali su ga Andrej Ilić i Đorđe Trbović. Ana Šain je i dalje, još iz vremena takmičenja, stilista za sve  javne nastupe mlade pevačice. U međuvremenu, njih dve su postale najbolje drugarice.

Pogledajte spot

(Telegraf.rs)