SUPRUGA HJUA HEFNERA: Nemamo seks, više volimo da igramo karte

"Hju je sada stariji i prošao je fazu gomile devojaka i sličnih stvari, i više volimo da se mazimo, gledamo film, više smo kao prijatelji", izjavila Kristal Heris, koja je 60 godina mlađa od vlasnika "Plejboja"

Supruga Hjua Hefnera (86), "Plejboj" zečica Kristal (26), u intervjuu za "Hafington post" kaže da su ona i Hju sada u fazi da se maze i gledaju filmove, da su najbolji prijatelji.

- Hju je sada stariji i prošao je fazu gomile devojaka i sličnih stvari, i više volimo da se mazimo, gledamo film, igramo karte i "bekgemon", više smo kao prijatelji - izjavila je prva dama "Plejboja".

Na konkretno pitanje da li imaju seks, Kristal je zbunjeno odgovorila:

- Neću da... Bez komentara!

Nakon što je pre godinu i po dana Kristal okazala venčanje sa Hjuom, izjavila da je on "two second men" ("dvominutaš", prim. nov), aludirajući na njegovu seksualnu nesposobnost.

- Kada sam otišla od njega prvi put, dala sam neke intervjue i sve su pogrešno protumačili. Nije trebalo to da uradim. Bila sam veoma ljuta! Pa, bili smo raskinuli! Nije trebalo da uradim tako, a i oni su sve izokrenuli - uzrujano je odgovorila supruga vlasnika "Plejboja".

Međutim, par je ipak izgladio odnose i za Novu godinu "stao na ludi kamen".

(J.J./Hafington post/Foto: Tviter)