Alen Islamović: Neću da pevam na Breginom koncertu!

Ne želim više da stojim na bini sa osobama koje diskredituju celi proces Bijelog Dugmeta od samog početka pa sve do mog boravka u njemu

Alen Islamović neće se pojaviti 24. marta na velikom rođendanskom koncertu Gorana Bregovića u sarajevskoj dvorani Zetra, piše danas jedan hrvatski portal.

- Brega me nije ni zvao da dođem, i ne znam tačno o čemu se radi. Zvao me je organizator tog koncerta Faruk Drina koji je rekao da Brega želi sva tri pevača da mu budu gosti na tom slavlju i na tom koncertu. Ja sam te isinuacije odbio jer ne želim više da stojim na bini sa osobama koje diskredituju celi proces Bijelog Dugmeta od samog početka pa sve do mog boravka u njemu. Takve osobe treba da shvate da im je Bregović napisao najbolje životne pesme koje će moći samo sanjati. Ja cenim svoje vreme u Dugmetu i cenim sve pesme što sam tamo i otpevao. Mada bih nekima skrenuo pažnju da sam i pre dugmeta bio jako poznat i popularan - kaže Islamović.

- Rado bih Bregoviću došao na koncert kad bi me pozvao jer on zna kakva sam ličnost, osoba i čovek. U kombinacijama tri pevača, to mene stvarno više ne zanima. Žao mi je što mediji prenosne laž da ja dolazim. Ovaj put potvrđujem da ne dolazim! - kategoričan je poznati pevač.

Kako su najavljivali mediji prethodnih dana, Goran Bregović proslaviće svoj 62. rođendan koncertom, na kojem će okupiti brojne kolege, koje će sa njim na stejdžu i zapevati. Špekulacije da će se pored članova Bijelog Dugmeta na koncertu pojaviti i Severina Vučković, njen menadžer nije želeo da potvrdi.

(telegraf.rs)