Željko i Jovana stigli sa Maldiva

Prljavih kosa, neočešljani i nesređeni, "umorni" od nedelju dana odmora u tropskim krajevima, Željko i Jovana tražili su od osoblja aerodroma da izađu na VIP ulaz

Nakon vesti da su se Željko Joksimović i Jovana Janković venčali na Maldivima prošle nedelje, novopečeni mladenci stigli su danas na beogradski aerodrom nešto iza podneva.

Međutim, ono što je bilo zanimljivo radnicima na aerodromu jeste to što su Jovana i Željko ličili na sve osim na svež bračni par! Prljavih kosa, neočešljani i nesređeni, "umorni" od nedelju dana odmora u tropskim krajevima gde su se i venčali, oni su, kako prenosi ''Puls'', molili osoblje aerodroma da izađu na VIP izlaz.

Iako se zna da se taj izlaz koristi isključivo u hitnim slučajevima, gde čak ni svetskoj zvezdi, Džou Kokeru nije bilo dozvoljeno da izađe, Željko i Jovana su uspeli da ubede menadžment aerodroma da ih ipak nekako puste da izađu na VIP ulaz, da ih slučajno ne bi uhvatili paparaci.

Željko i Jovana možda nisu znali da Srbe danas ipak više zanimaju tri sportska finala koje svi pomno prate, više nego njihove masne kose.

(telegraf.rs/Foto: Novosti)