SEVERINA: Milana sam napustila da bi naš sin imao srećnije detinjstvo!

"To je bila teška odluka sa moje strane, da odem sa malom bebom na grudima, ali sve sam to uradila da Aleksandar ne napravi prve korake u napetoj porodičnoj situaciji", rekla je Seve

Severina Vučković je u intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju" ispričala da joj je odluka da raskine sa biznismenom Milanom Popovićem bila jedna od najtežih u životu, kao i da je to uradila da njihov sin Aleksandar ne bi odrastao u napetoj porodičnoj situaciji!

Prošle nedelje, tokom njenog boravka u Beogradu, Milan je video sina posle tri meseca, a hrvatska pevačica opisuje kako je izgledao porodični susret u hotelu "Hajat".

- To je neraskidiva veza, uživali su jedan u drugom i ja sam neopisivo srećna zbog toga. Aleksandar je dete naše velike ljubavi koja je pokleknula pred velikim razlikama u karakteru, vaspitanju, mentalitetu. Nije to bio lak period, to je bila i teška odluka sa moje strane, da odem sa malom bebom na grudima, ali sve sam to uradila da Aleksandar ne napravi prve korake u napetoj porodičnoj situaciji. Mi smo se voleli iskreno, ali svi znamo da samo ljubav nije dovoljna. Razlozi apsolutno ne leže u trećim osobama - izjavila je Seve, koja je dodala da mali Aleksandar svuda putuje sa njom.

- Stvarno imam sreću što mogu da biram kada i gde ću raditi. Aleksandar putuje sa mnom jer ne želim da se odvajam od njega, a i ne mogu. Sjajno podnosi putovanja i kad mu kažem "idemo na put", odmah se nasmeje. Gde god da dođemo, po hotelima, spava kao kod kuće. Nedavno sam pravila i babine za moje prijatelje iz Sarajeva. Imam svu moguću pomoć. Osim mog menadžera Tomice Petrovića, tu je i moja nećaka, živi sa mnom, ona je jedinica pa ga doživljava kao brata. Imam i fantastičnu bebisiterku koja i putuje s nama, ali najviše mu se raduje moja mama. Ona je ceo stan oblepila njegovim slikama. Znate kako je, prvi unuk, njen ponos. Kad počne turneja krajem marta naredne godine, on ide sa mnom. Naravno, ne na koncerte, u to doba on spava. Veseljak je, svaki vikend kod mene se pravi ručak i onda dođe dosta mojih kolega i prijatelja, puštamo pesme i uživamo, a on se veseli s nama kao veliki - zaključila je Severina.

(Telegraf.rs / Slobodna Dalmacija / Foto: Goran Matijašec)