BEZ KARLEUŠE: Ceca i Seve u "Pinkovom" novogodišnjem programu!

"Jelena Karleuša danima insistira da "Pink" emituju njen šou, međutim oni vrlo vode računa o gledanosti i znaju da su pored najvećih zvezda Brene, Seke i Čole, Ceca i Seve najaktuelnije u Srbiji i šire i da dižu rejtinge. Zato su se i odlučili da njih dve snime svoje šou-programe", rekao je sagovornik portalu "Pressonline"

Svetlana Ceca Ražnatović i Severina Vučković snimiće svoje šou-programe koji će se emitovati na televiziji "Pink" tokom novogodišnjih praznika. Kako prenosi "Pressonline", njihova koleginica Jelena Karleuša je pre nekoliko dana na društvenim mrežama najavila da planira snimanje šoua, ali on za sada nije u planu emitovanja na najkomercijalnoj televiziji.

- Jelena Karleuša danima insistira da "Pink" emituju njen šou, međutim, oni vrlo vode računa o gledanosti i znaju da su pored najvećih zvezda Brene, Seke i Čole, Ceca i Seve najaktuelnije u Srbiji i šire i da dižu rejtinge. Zato su se i odlučili da njih dve snime svoje šou-programe. Karleuši se to svakako nije dopalo, pa se ona ovih dana razmišlja da svoj šou ustupi nekoj kablovskoj televiziji - rekao je neimenovani izvor za "Pressonline".

Informaciju o nastupima Severine i Cece potvrdio je i PR televizije "Pink" Darko Popović.

(Telegraf.rs / izvor: Pressonline)