OD "OČE NAŠ" DO HOLIVUDA: Srbin pleše sa Dženet Džekson i Ledi Gagom (FOTO)

- Baba slavi Svetog Jovana, a tetka Aranđelovdan. Obožavam babinu supu i sarmu, a služba za Božić u Crkvi Svetog Save mi je uvek dirljiva. Ponosan sam na to što sam Srbin, volim istoriju naše zemlje i koliko se naš narod trudi da nešto postigne - kaže britanski plesač i pevač srpskog porekla Džejms Graovac Kolins

Džejms Graovac Kolins je britanski plesač i pevač srpskog porekla, koji je do sada sarađivao sa čuvenim pevačicama Dženet Džekson, Ledi Gagom, Kajli Minog i Rijanom, a zatim je rešio da se proslavi kao član sastava "MITSOTU", s kojim je nastupao u popularnom šou-programu "Iks faktor" i oduševio publiku i žiri.

Iako je rođen i odrastao u Londonu, Džejms je kršten u crkvi Svetog Save u Ladbrok Grouvu i održava kontakte sa svojom srpskom rodbinom, a najviše voli porodična okupljanja kod babe i tetke.

- Uvek se unapred radujem kad imamo neko porodično slavlje. Baba slavi Svetog Jovana, a tetka Aranđelovdan. Obožavam babinu supu i sarmu, a služba za Božić u crkvi Svetog Save mi je uvek dirljiva. Ponosan sam na to što sam Srbin, volim istoriju naše zemlje i koliko se naš narod trudi da nešto postigne - izjavio je talentovani umetnik za magazin britanskih Srba "Britić".