POMIRENJE: Severina i Milan ponovo zajedno?

- Severina popušta skroz. On jeste težak čovek, ali ipak su se pomirili. A ovo sa Marijom Karan i sa onom Vanjom je samo fora jer ga mediji iritiraju - rekao je izvor blizak Popoviću

Severina Vučković i Milan Popović ponovo su u emotivnoj vezi, piše dnevni list "Alo". Naime, popularna pevačica je navodno oprostila sve razloge zbog kojih je ostavila srpskog "kralja bakra", pre svega, zahvaljući upornosti biznismena koji joj je omekšao srce.

- Ma Milan nije ni sa Marijom Karan, ni sa Vanjom Kostić, sa kojom ste ga slikali u "Modi", on se pomirao sa Severinom - izjavio je izvor blizak Popović za "Alo".

Ovaj neimenovani sagovornik istakao je da se srpski biznismen namerno pojavljuje u blizini lepih žena, pošto ga mediji nerviraju.

- Severina popušta skroz. On jeste težak čovek, ali ipak su se pomirili. A ovo sa Marijom Karan i sa onom Vanjom je samo fora jer ga vi iritirate - rekao je izvor i objasnio zašto Popovića nerviraju mediji.

- Ma svašta ste objavljivali o Severini i o njemu i to mu se zaista smučilo, neće da se zna ništa. On će i dalje da se pojavljuje sa Vanjom u javnosti, namerno - zaključio je sagovornik.

Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, nije dao konkretan odgovor da li su se njegova klijentikinja i biznismen pomirili.

- O njihovim privatnim stvarima ne bi trebalo da pričam za medije. Mogu vam jedino reći da se u njihovom odnosu  u poslednjih nekoliko meseci ništa nije promenilo - rekao je Petrović.

(Telegraf.rs / izvor: ALO!)