BOGATO: Lepa Brena renovirala vilu za 200.000 evra!

U okviru svog novog-starog doma pevačicini sinovi Stefan i Viktor imaće svoje stanove opremljene najnovijim nameštajem iz inostranstva

Popularna pevačica Lepa Brena srušila je svoju kuću na Bežanijskoj kosi. Kako prenosi dnevni list "Kurir", od vile vredne nekoliko miliona dolara ostali su samo noseći zidovi, a sve da bi se sinovima Stefanu i Viktoru obezbedila privatnost.

Brena, koja je poslednjih meseci imala problema sa zdravljem, ipak se odlučila za renoviranje, angažovavši arhitekte i enterijeriste koji su prostor prilagodili njihovim željama.

Naime, Stefan i Viktor će imati svoje stanove u okviru vile, a njihova majka im je čak obezbedila i posebne ulaze. Sve prostorije biće opremljene novim nameštajem iz inostranstva. Sve ovo koštaće pevačicu 200.000 evra, a radovi se privode kraju.

- Bez obzira na to što joj lekari savetuju da se ne umara, žena kakva je Brena nikada ne miruje. Za nju se godinama priča da je cicija, što nije tačno. Ona samo ume odlično da raspolaže svojim novcem. Ne baca ga na "luj viton" i "šanel" torbe, već novac čuva za ovakve situacije - rekao je za "Kurir" neimenovani izvor.

(Telegraf.rs / izvor i foto:Kurir)