BORA ČORBA: Koncert na proleće u "Areni"!

Novi album "Riblje čorbe" pod nazivom "Uzbuna" biće objavljen u narednih desetak dana, a Bora za Telegraf priča o saradnji sa starim producentom Džonom Mekojom, o tome zašto je veliki koncert u Beogradu pomeren za sledeću godinu i da li je definitivno odustao od nastupa u u Zagrebu

Frontmen legendarnog rok benda "Riblja čorba" Bora Đorđević najavio je da će njegova grupa održati svoj tradicionalni koncert u "Kombank areni" na proleće. U razgovoru za Telegraf, popularni kantautor osvrnuo se na novi album pod nazivom "Uzbuna", koji će izaći u narednih desetak dana.

- Album "Uzbuna" je završen, imaće 12 pesama. Na njemu je radio čuveni Džon Mekoj i masterizovan je u Londonu. Njegov izlazak planira se za prvu polovinu novembra - rekao je za Telegraf Bora Čorba.

Podsećanja radi, na našem portalu možete ekskluzivno poslušati dve pesme sa novog albuma "Čorbe", numere "Uzbuna" i "Između jave i sna".

Legenda srpskog rokenrola istakao je da, pored novog albuma, ima i drugih novina u bendu "Riblja čorba".

- Na RTS će se emitovati dokumentarac o "Ribljoj čorbi", koji će ići u tri ili četiri epizode od po sat vremena. Takođe, aktuelne su i žive svirke. Gostovaćemo u Cirihu, a u planu je i nastup u Rusiji - istakao je Đorđević.

Tradicionalni koncert u "Kombank areni"  biće najverovatnije održan na proleće, a sledeće godine planira se i turneja.

- Koncert u "Areni" biće održan na proleće iako smo mislili da nastupimo tamo u decembru. Odlučili smo tako da bi zaživele pesme sa novog albuma. Što se tiče turneje, sviraćemo tamo gde ima struje - rekao je Bora, a na pitanje da li će "Riblja čorba" gostovati u Zagrebu, čuveni roker se nasmejao:

- Nećemo svirati tamo gde smo nepoželjni. Na HRT je u jednoj emisiji sprovedena anketa da li "Riblja  čorba" treba da gostuje u Hrvatskoj ili ne. Na kraju krajeva, videćemo - ostao je zagonetan čuveni roker, koji planira da izda još jednu knjigu pesama.

(Telegraf.rs)