POPOVIĆ PONIŽAVAO SEVERINU: Vređao je pred prijateljima, govorio joj da liči na Jovanku Broz!

Milan Popović je navodno često vređao Severinu pred zajedničkim prijateljima, branio joj da se šminka, smetao mu je i plač bebe, a hrvatska pevačica se uoči raskida veridbe poverila majci da seks nisu imali mesecima

Nakon što je Severina Vučković potvrdila da više nije u vezi sa Milanom Popovićem, hrvatski mediji se naširoko bave razlozima za raskid njihove veridbe. Kako navodi "Jutarnji list", Popović je stalno kritikovao Severinin izgled i ponižavao je pred prijateljima, a jedna od njihovih najvećih svađa izbila je kada ju je uporedio sa Jovankom Broz!

Uoči nastupa u Crnoj Gori, na koji je Popović odvezao Seve svojim privatnim avionom, hrvatska pevačica se pojavila sređena za nastup, ali se njemu nije svideo njen izgled pa ju je pred svima izvređao rečima da se neukusno obukla, da joj je frizura odvratna, kao i da zbog punđe liči na Jovanku Broz, udovicu Josipa Broza Tita! Izbila je velika svađa, nakon koje je Popović ljut kao ris napustio Crnu Goru i sam avionom otišao u Beograd, dok je Severina ostala sama i ponižena pred njihovim prijateljima.

Iako je Milan od početka njihove veze govorio da silno želi dete, veliki problemi su nastali kada im se rodio sin Aleksandar. Popović je stalno gunđao i negodovao zbog bebinog plača, a ako je njegov sin plakao ili bio nemiran, nije želeo da bude u istoj prostoriji sa Severinom i bebom.

Takođe, priča se i da je Popović želeo da Severina što prirodnije izgleda, pa se ona šminkala retko i to samo kad ima nastupe. Uoči definitivnog raskida, pevačica se navodno poverila majci da ju je Milan potpuno zapostavio, kao i da nakon rođenja sina skoro da nisu imali intimne odnose.

(Telegraf.rs / izvor: Jutarnji list)