SEVERINA PROGOVORILA O RASKIDU: Milan nije video sina dva meseca!

Hrvatska pevačica otkrila je za sajt Gloria.hr razloge prekida dugogodišnje emotivne veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem

Hrvatska pevačica Severina Vučković potvrdila je pre neko dana da više nije u vezi sa sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Ona je u intervjuu za časopis Gloria.hr otkrila i razloge prekida njihove emotivne veze.

-  To su teške odluke koje čovek ne donosi tako lako. Morala sam o svemu dobro da razmislim najpre zbog našeg sina. Odluka je dugo u meni sazrevala. Amerikanci bi rekli da smo se rastali zbog neslaganja u karakteru. Različite smo osobe. Trudili smo se sve to da uskladimo, ali očigledno nije išlo. Milan je otac mog deteta i ja ga poštujem i zato ne želim da ulazim u detalje - rekla je Severina za hrvatsku "Gloriju".

Muzička zvezda je pre izvesnog vremena u Rijeci krstila sina Aleksandra, ali tom prilikom Milan se nije pojavio na svečanom činu. Severina je istrajala u svojoj želji da sin bude kršten, više puta je pozivala oca svog deteta da dođe, ali Popović se nije odazvao.

- Jesam, krstila sam ga na dan Anđela čuvara Mihaela, kog poštuju katolici, pravoslavci, jevreji i muslimani. Mihael znači 'Ko je kao Bog. On je Sotonu i njegove sledbenike bacio na zemlju i poslao u pakao. Na slikama je uvek prikazan s mačem i vagom. Stari su ga pisci nazvali 'Vagatelj duša' na poslednjem sudu.Voditelj duša u raj. Krstila sam ga u Rijeci da izbegnem medijsku pompu, jer je to intiman čin. Kuma je moja prijateljica iz Rijeke koja je sve organizovala. Bilo je lepo, skromno i intimno.