BAKSUZ: Severina pet puta verenica, nikad mlada!

Od kraja devedesetih hrvatska pevačica je pet puta prošena, ali nijednom se nije udala. Poslednji na listi nesuđenih mladoženja je Milan Popović, sa kojim je Severina i zvanično raskinula veridbu pre nekoliko dana

Nakon što je Severina Vučković potvrdila da više nije u vezi sa Milanom Popovićem, sa kojim ima sina Aleksandra, nastavio se njen malerozni niz - različiti muškarci su je pet puta prosili, ali hrvatska pevačica nikada nije stigla do venčanja.

Prvi koji je osvojio srce lepe Splićanke bio je pevač grupe "Kojoti" Alen Marin. Bili su zajedno krajem devedesetih i raskinuli su bez većih skandala, a Alen se kasnije oženio glumicom Goranom Vrdoljak.

Nakon veze sa Alenom, Severina se kratko zabavljala sa Milanom Lučićem, sa kojim je snimila čuveni pornić na jahti. Taj snimak se u javnosti pojavio u leto 2004, kada je Severina već bila u vezi sa biznismenom Srećkom Vargekom. Oni su bili vereni i Srećko je bio pun podrške kada je Severinin pornić preplavio medije. Međutim, ubrzo je "promenio ploču" i pobesneo je kada je pevačica želela da svoj pornić zaštiti kao autorsko delo. Srećko je Seve nazvao "proizvodom" i ostavio.

Dve godine kasnije Seve se zaljubila u mnogo mlađeg Matu Čuljka. Zajedno su bili godinu i po. I Mate ju je, naravno, zaprosio i ona je rekla da bi se rado udala za njega. Raskinuli su uoči njenog 35. rođendana.