Razgolitila se na Tviteru: Glumica Alison Pil pokazala gole grudi

Zvezda serije “Newsroom” priznala da je slučajno postavila svoju nagu fotografiju,uz obraloženje da se ne razume u njen mobilni telefon

Američka glumica Alison Pil postala je sinoć glavna tema vesti svetskog šoubiznisa. Zvezda serije “Newsroom” postavila je sliku svojih golih grudi na društvenoj mreži Tviter. Fotografija je uklonjena, a sama glumica priznala je da je učinila takvu stvar.

- O da, dogodilo se, objavila sam fotku golih grudi. Veštine koje imam kad je reč o tehnologiji sad su dosegle još viši nivo, čini se. I tako se brisanje fotografije pretvorilo u tvitovanje – napisala je Pilova na svom Tviter nalogu.

26-godišnja glumica izvinila se svojim obožavateljima, uz napomenu da je htela da pošalje nagu fotografiju svom vereniku Džeju Barušelu. Alisonovi prijatelji rekli su da nema razloga da se izvinjava, uz konstataciju da je bolja varijanta da je otvoreno priznala krivicu, nego da je okrivila nekog misterioznog hakera, kako to obično čine holivudske zvezde.

Njen verenik Džej Barušel nije zamerio svojoj lepšoj polovini ovaj “ispad”, čak mu je i cela situacija smešna.

- Moja verenica je urnebesno blesava. Smartfon je opasno oružje u njenim rukama – napisao je Barušel, uz dodatak da je bolje da se to desilo Alison, nego njemu.

(izvor: 24sata.hr/foto: Tviter)