Princa Harija ostavila devojka zbog golišavih fotografija!

Zbog skandala iz Las Vegasa, koji je protresao čitavu Britaniju, manekenka Kresida Bonas okončala je vezu sa princom i izjavila da je osramoćena njegovim slikama na kojima uživa u društvu druge devojke u hotelskoj sobi

Zbog golišavih ispada tokom boravka u Las Vegasu, princa Harija ostavila je devojka sa kojom je u vezi od početka leta. Dvadesettrogodišnja manekenka Kresida Bonas, koja je diplomirala na Lids Univerzitetu, kazala je da je “osramoćena” slikama na kojima Hari uživa u društvu mlade plavuše u svojoj hotelskoj sobi.

Iako izvori bliski paru kažu da se oni nisu razišli, Kresida, koja je slike svog golog dečka videla na Internetu, navodno želi da naprave pauzu na neko vreme.

- On je uništio svoju šansu. Sve je upropastio. Kresida je videla budućnost sa njim, ali on očigledno nije ozbiljan u vezi nje kao što tvrdi - kazao je izvor blizak Bonasove.

Jedna od devojaka koja se provodila sa princom u njegovoj hotelskoj sobi u Las Vegasu je navodno rešila da narednih dana izađe na TV i kaže sve o nedavnom događaju. Kresida je sa Harijem bila na odmoru u Nekeru, ostrvu sir Ričarda Bransona, neposredno pred njegov odlazak u “Grad greha”.

Princ Hari od Velsa, mlađi sin princa Čarlsa i pokojne Dajane, četvrto unuče kraljice Elizabete, imao je u životu nekoliko prilično nezgodnih trenutaka koje su uhvatile kamere.

(Izvor: 24sata.rs)