CECA ILI ANASTASIJA: Koja bolje peva sa 14 godina? (VIDEO)

Pogledajte kako je izgledao početak Cecine karijere 1988.godine, a kako to danas u tinejdžerskim godinama radi njena ćerka Anastasija

Prethodnih dana novinske stupce punile su fotografije i informacije iz ljubavnog života Anastasije Ražnatović, ćerke naše najveće folk zvezde Cece Ražnatović. Na novonastalu situaciju i zanimanje medija za privatnost njene dece Ceca je odreagovala sa neodobravanjem. Glavna zamerka zvezde je da je Anastasija maloletna i da joj zato nije ni mesto u medijima.

I dok pevačica smatra da joj je ćerka previše mlada da bi se pojavljivala u medijima, izgleda da je zaboravila da je i ona u njenim godinama počela svoju muzičku karijeru i javne nastupe. Ceca je u približno istim godina nastupala na raznim proslavama i privlačila medijsku pažnju. Pritom, Anastasija ima u planu da krene majčinim stopama i postane pevačica, tako da je, kao i mama, rano počela sa eksponiranjem.

Podsećamo, Anastasija je zajedno sa starijim bratom Veljkom gostovala u brojnim emisijama još od najranijeg detinjstva. Prilikom različitih gostovanja pokazala je da je od majke nasledila talenat za pevanje i da ima nameru da je nadmaši u muzičkoj karijeri.

Pogledajte kako je Ceca počinjala karijeru 1988. godine, a kako to sada radi njena ćerka Anastasija, a vaše mišljenje o tome koja je u tim godinama bolja možete ostaviti u komentarima.

(Telegraf.rs)