OTVORILA DUŠU: Cecina ćerka otkrila šta NIKADA ne sme da objavi na Instagramu i da li fotošopira svoje slike

- Ja na svoj Instagram profil ne kačim ništa vulgarno, plasiram stvari koje su vezane za modu, šminku, neki moj lajf stajl koji se dopada mojim vršnjakinjama - rekla je Anastasija Ražnatović

Mlada Anastasija Ražnatović kaže da joj prija popularnost na Instagramu, ali i priznaje da joj to predstavlja i opterećenje, jer, kako kaže, mora od svojih pratilaca ponekad da krije da je neraspoložena ili nervozna.

LUDA ROĐENDANSKA ŽURKA! Ceca zapevala, svi skočili na noge, a onda je Anastasija uzela mikrofon i počeo je LOM! (VIDEO)

Anastasija na Instagramu ima oko 550.000 pratilaca, i svoju popularnost shvata veoma ozbiljno.

- Ljudi koji me sretnu mogu da se uvere da se ne razlikujem previše od onoga što vide na Instagramu. Postoje trenuci kada mi nije dan, kada sam nervozna, kada sam nesigurna kao i svaka devojka u mojim godinama, ali ja sam u situaciji da to ne smem da pokažem. Zato često izbacujem statuse u kojima se ja pronalazim, a u kojima mogu da se pronađu i mnoge devojke koje su kao i ja nesigurne, pa na taj način pokušavam da ih ohrabrim i i da im pomognem - izjavila je Anastasija i objasnila koliko vodi računa o tome da ne ugrozi svoju popularnost na Instagramu.

- Moja popularnost je naravno potekla od činjenice da sam ćerka naše najveće zvezde, ali svi ti brojni pratioci na Instagramu, i taj uspeh koji imam na društvenoj mreži, mislim da ne bi bio toliki da nisam zanimljiva ljudima. Ja na svoj Instagram profil ne kačim ništa vulgarno, plasiram stvari koje su vezane za modu, šminku, neki moj lajf stajl koji se dopada mojim vršnjakinjama i ne objavljujem ništa što bi moglo da se odrazi na ljude koji me prate - poručila je Cecina ćerka, koja je potom odgovrila na pitanje koje najviše interesuje njene pratioce - da li fotošopira svoje slike.

- Obrađujem fotografije, i svako ko kaže da ne obrađuje fotografije - laže. Naravno da svaki fotku volim da doteram i sredim pre objavljivanja, ali ne preterujem sa "fotošopom". Ono što devojke rade na Instagramu je velika prevara, isfototšopiraju se do neprepoznatljivosti, a to zaista ne podržavam i ne volim - zaključila je Anastasija.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)