LUDNICA U TUZLI: Dragana Mirković napravila neviđeni spektakl, 8.000 ljudi pevalo sa pevačicom! (FOTO)

Brojni obožavaoci iz okolnih gradova prelazili su i po više od 100 kilometara samo da bi prisustvovali ovom spektaklu

Dragana Mirković je u Tuzli  započela veliku turneju 

"Dragana - od milion jedna!

" 

spektakularnim koncertom pred 8.000 obožavalaca udvorani “Mejdan”.

 Interesovanje za koncert poznate pevačice bilo je toliko da su karte rasprodane već nedelju dana pre samog nastupa, a brojni obožavaoci iz okolnih gradova prelazili su i po više od 100 kilometara samo da bi prisustvovali ovom spektaklu.

Gužva ispred dvorane počela je da se pravi tri sata pre koncerta a publika je strpljivo čekala u redovima samo da bi zauzeli što bolje mesto za nastup svoje omiljene pevačice. 

A koliko su je se uželeli svedočila je atmosfera u samoj dvorani u kojoj je po zvaničnim informacijama oboren rekord posete.

Nestrpljivi da vide Draganu Mirković, obožavaoci su je skandiranjem dozvali na binu a kada je izašla, dočekana je takvim ovacijama da nije skrivala koliko je ganuta.

- Dobro veče, dragi moji! Nadam se da ste me se uželeli kao i ja vas. Ja se u vašem gradu uvek dobro provedem i sigurna sam da ćemo i večeras to zajedno uraditi- rekla je Dragana i pozdravila publiku pesmom "Umirem, majko".

Atmosfera je dovedena do usijanja već sa prvom pesmom, a potom su se ređali hitovi koje je publika uglas sve vreme pevala sa pevačicom koja je za njih I zaista od million – jedna!

Pogledajte kako je izgledao koncert Dragane Mirković u Tuzli:

(Telegraf.rs)