Šako konačno priznao kako su nastali njegovi SKANDALOZNI snimci, i kome ih je ZAISTA slao! (VIDEO)

- Kunem se u život svoje ćerke koja danas slavi rođendan, da nijedan snimak toj devojci nisam poslao - rekao je Šako u emisiji "Amidži šou"

Danima svi pričaju o njegovim skandaloznim snimcima koji su se pojavili na internetu, a Šako Polumenta je konačno u emisiji "Amidži šou" otkrio šta je prava istina, i da li je zaista, kako se priča, svoje šokantne snimke slao maloletnoj devojci.

Dođi da me ljubiš malo! Ovo je HIT! Novi kućni snimak Šaka Polumente će sve OBORITI S NOGU! (VIDEO)

Polumenta je priznao da je snimio ove bizarne video-klipove, ali kako kaže, pomenutoj maloletnici nije poslao nijedan snimak, i tvrdi da su te priče totalne laži.

- Kunem se u život svoje ćerke koja danas slavi rođendan, da nijedan snimak toj devojci nisam poslao. Posle koncerta u Švedskoj, u restoranu mi je ostala torbica u kojoj se nalazio moj mobilni telefon... Kada sam se vratio, torbica je već nestala - izjavio je Šako koji je potom priznao da je u mobilnom imao dosta snimaka, i da ih je slao, ali ne maloletnici kao što se priča.

- Ja sam bio slobodan čovek, slobodan muškarac... Snimao se jesam, ali te snimke nisam slao njoj, slao sam nekome kome je trebalo da pošaljem. Pa, ljudi, kada bih vam ja pokazao šta sve imam u telefonu, i šta su sve meni slali, raspala bi se Jugoslavija - poručio je Polumenta koji je već čuveni "av, av" video, uz smeh prokomentarisao rečima:

- Ja nisam lajao, to sam nežno rekao!

NOVI SNIMAK! Polugoli Šako iz kreveta poziva devojku u hotel! (VIDEO)

Na kraju, Šako je rekao da su ga veoma pogodile kritike.

- Veoma sam povređen... Nne bih mogao da budem tako visoko kotiran, da sam to radio. Bio bih iza rešetaka da sam to slao maloletnici. Tu će morati da se uključe i sudski organi i utvrde šta se zaista dogodilo - ispričao je Polumenta koji je na pitanje Ognjena Amidžića kakve još snimke možemo da očekujemo, odgovrio:

- Svašta možete da očekujete, možda i neki seks!

Pogledajte šta je sve Šako ispričao o svojim snimcima:

(Telegraf.rs)